Kód pojišťovny

ČPZP varuje před podvodníky se zubními kartáčky

20.04.2016

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna zaznamenala v poslední době podvodné jednání neznámých osob vystupujících jejím jménem jako prodejci, kteří se od klientů ČPZP snaží neoprávněně vylákat peníze za údajně zvýhodněné elektrické zubní kartáčky.

Na pokusy o podvodné jednání se zneužitím obchodního jména pojišťovny upozornili naši klienti například v Ostravě nebo v Brně. Česká průmyslová zdravotní pojišťovna zdůrazňuje, že žádné komerční aktivity tohoto typu nevykonává a ze zákona je ani vykonávat nemůže a rovněž nikoho z jednotlivců nebo firem nepověřuje, aby vystupoval jejím jménem.

Vážení klienti, pokud se s podobnými podvodnými praktikami setkáte, nabídku ve vlastním zájmu neakceptujte. Neprodleně informujte naše pracovníky na nejbližší pobočce ČPZP nebo telefonicky na našem informačním centru na čísle 810 800 000.

Vaše ČPZP

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.