Kód pojišťovny

Slevy s ČPZP

Sleva 20% Platnost slevy je do 31.12.2023

Partner: STADA PHARMA CZ


V oblasti zdravotní péče je zde pro vás již řadu let společnost STADA PHARMA CZ. Soustředí se na inovace a otevírá zákazníkům nové a vylepšené možnosti, jak dbát o své zdraví. Ve svém portfoliu má tato společnost léky na předpis, volně prodejné léky, zdravotnické prostředky, doplňky stravy a také další produkty.

 

Na Klubu zdraví WAVITA nyní získáváte slevu 20 % na všechny produkty, mimo akčních nebo již zlevněných produktů, které společnost nabízí na webových stránkách www.klubzdravi.cz 

 

Podmínkou získání slevy na každý nákup je jednorázová registrace do klubu zdraví Wavita, při které dojde k ověření příslušnosti k ČPZP. Pojištěnci ČPZP, kteří jsou již v klubu zdraví zaregistrováni, nemusí vytvářet novou registraci, mohou si nastavit ve svém existujícím profilu v Klubu zdraví Wavita klientský kód: CPZP a budou tak moci využít této mimořádné nabídky.

 

V případě problémů či nejasností nás můžete kontaktovat na bezplatné telefonní lince +420 800 141 141 (PO - PÁ:  8:00 - 17:00) nebo na e-mailové adrese podpora@klubzdravi.cz.

 

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.