Kód pojišťovny

Slevy s ČPZP

Sleva 8% - 10% Platnost slevy je do 31.12.2024

Partner: Cestovní kancelář Atis



Cestovní kancelář ATIS se už více jak 34 let specializuje na dovolenou v Česku, Slovensku, Maďarsku a Polsku. V nabídce pobytů naleznete také dovolenou Německu, Itálii, Rakousku, Slovinsku a Chorvatsku. Máme pro Vás připravených téměř 500 pobytových míst včetně hodnocení našimi klienty.

Plánování dovolené není jednoduché a cokoliv může dovolenou pokazit, proto naše pobyty máme standardně základně pojištěny pro případ storna (nemoc, úraz, ztráta zaměstnání), ale také pro případ úrazu na dovolené, odpovědnosti za škodu nebo úrazu a pojištění zavazadel.

Sleva pro pojištěnce ČPZP na všechny naše pobyty. Sleva se vztahuje na základní cenu konkrétního pobytu, takže se můžete těšit na skvělé zážitky za ještě lepší cenu.

Počet slevy na pobyty za rok není nijak omezen. Takže si můžete užít dovolenou se slevou, kdykoliv chcete.

Výše slevy

sleva 10%  (slevový kód CPZP10)  ze základní ceny pobytu se vztahuje pro pobyty v ČR a na Slovensku.

sleva   8%  (slevový kód CPZP8) ze základní ceny pobytu se vztahuje  pro pobyty v Německu, Itálii, Polsku, Rakousku, Maďarsku, Slovinsku a Chorvatsku.

Klienti, kteří využijí tyto slevové kódy budou ověřeni, zda jsou pojištěnci ČPZP.

Slevu nelze uplatnit a pobyt se slevou nelze objednat u autorizovaných prodejců pobytů Atis. Podmínkou je, že pobyty budou objednány níže uvedenými způsoby:

  1. na www.atis.cz  (non stop – on line) při objednávání pobytu uvést do pole „Slevový kód“ příslušný slevový kód (dle země pobytu). Následně bude příslušná sleva z katalogové ceny odečtena. Možnost platby pobytu kartou.
  2. telefonem na prodejním dispečinku Atis  (on-line - tel. +420 554 787 111 po-pá od 7:30 do 17:00 hod., příp. e-mail: dispecink@atis.cz). Při telefonickém objednávání nebo na písemné objednávce pobytu uvede pojištěnec ČPZP příslušný slevový kód (dle země pobytu). K úhradě pobytu bude pojištěnci vystaven doklad k bezhotovostní platbě.


Po úhradě pobytu obdrží pojištěnec ČPZP „Voucher – ubytovací poukaz“ s příjezdovými instrukcemi k nástupu pobytu.

Klientům ČPZP bude k dispozici „Pohotovostní služba Atis“  (po-čt od 8:00 do 20:00 hod., pá–ne od 8:00 do 22:00 hod.) pro řešení případných problémů, např. s nástupem na pobyt ap.

Kontakt:

Cestovní kancelář ATIS
Fügnerova 7, 79201 Bruntál

email: dispecink@atis.cz
tel.: +420 554 787 111

 

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.