Kód pojišťovny

Cestovní pojištění u ČPZP je nyní pro všechny zájemce!

02.06.2011

Možnost sjednání on-line cestovního pojištění pro všechny zájemce připravila Česká průmyslová zdravotní pojišťovna. Tuto službu nyní můžete u třetí největší zdravotní pojišťovny využít pro celou rodinu bez ohledu na to, u které zdravotní pojišťovny jste Vy nebo Vaši blízcí pojištěni. Klienti ČPZP mohou využít zvýhodněných sazeb.

Cestovní pojištění on-line je služba, kterou ČPZP poskytuje ve spolupráci s Českou podnikatelskou pojišťovnou. Jednou z jejích mnoha výhod je úspora času, kterou přináší sjednání cestovního pojištění z pohodlí domova kdykoli během 24 hodin. „Jednoduše si zadáte počet pojišťovaných osob, délku pobytu, cíl cesty a okamžitě zjistíte cenu pojištění. Platba cestovního pojištění je možná z účtu na účet nebo prostřednictvím Raiffeisenbank a.s. Pojištění je platné okamžikem úhrady pojistného." říká Bc. Libor Bedrlík, který novou službu na webu ČPZP od června zprovoznil.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.