Kód pojišťovny

Staň se fanouškem ČPZP

I. Název soutěže
Staň se fanouškem ČPZP

II. Pořadatel soutěže
Pořadatelem soutěže je Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, se sídlem Ostrava-Vítkovice, Jeremenkova 11, PSČ: 703 00, zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl A XIV, vložka 545, IČ 47672234.

III. Termín soutěže a rozsah
1. Soutěž se bude konat v termínu od 20.11.2012 od 00:00 hodin do 15.1.2013 do 24:00 hodin. Soutěž bude probíhat na oficiálním facebookovém profilu facebook.com/cpzp.cz.
2. Soutěž bude probíhat na území České republiky.

IV. Podmínky účasti v soutěži
1. Podmínkou pro účast v soutěži je stát se fanouškem facebookového profilu ČPZP prostřednictvím aplikace umístěné na profilu facebook.com/zpma.cz.
2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni fanoušci oficiální facebookové stránky facebook.com/zpma.cz, kteří mají trvalé bydliště na území České republiky, jsou starší 18 let, a kteří zároveň akceptují a splní podmínky této soutěže.
3. Z účasti v soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci pořadatele a všichni jejich rodinní příslušníci.
4. Ze soutěže budou vyloučeni účastníci, kteří nesplní požadované podmínky soutěže.

V. Výhry

První čtyři výherci v získají následující ceny:

1. Dárkový poukaz na nákupní galerii MALL.cz v hodnotě 2 000 Kč
2. Dárkový poukaz na nákupní galerii MALL.cz v hodnotě 1 000 Kč
3. MP3 přehrávač
4. Flash disk 8 GB


5. Určení výherců proběhne náhodným výběrem ze všech soutěžících, kteří splnili podmínky soutěže.

 
6. Účast v soutěži je dobrovolná. Pořadatel má právo po předchozím upozornění měnit pravidla soutěže včetně doby její platnosti či soutěž ukončit.

7. V případě výhry budou uchazeči kontaktováni e-mailem ve lhůtě 5 dnů od ukončení soutěže. Pokud se pořadateli nepodaří vítěze soutěže zastihnout do 14 dnů od prvního pokusu (přičemž se pořadatel zavazuje kontaktovat vítěze alespoň 2x prostřednictvím e-mailu), výhra přechází na soutěžícího na druhém, respektive třetím a případně dalším místě. Jména výherců soutěže budou zveřejněna na internetových stránkách http://www.cpzp.cz/ 31.1.2013.

8. Za výhru nelze obdržet finanční náhradu. Výhry není možné vymáhat právní cestou.

9. Soutěž není nijak sponzorována, administrována nebo spojena se společností Facebook.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.