Kód pojišťovny

ČPZP i letos pohlídá děti na festivalu Colours of Ostrava

18.07.2013

Spousta her, soutěží a zábavy čeká také nejmenší návštěvníky hudebního festivalu Colours of Ostrava, který od dnešního večera ovládne severomoravskou metropoli. Zábavný program a profesionální hlídání dětí zajistí během čtyřdenní hudební přehlídky Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP), která je již poněkolikáté partnerem Dětské scény na festivalu. Rodiče, kteří jsou pojištěni u ČPZP, mohou využít hlídání svých ratolestí zdarma. Nedílnou součástí Dětské scény ČPZP je kojící stan s kompletním vybavením pro matky s miminky. Děti do 140 centimetrů mají vstup na festival zdarma.

„Letos naše pojišťovna připravila v Dětské scéně mimo jiné bílé plachty s předkreslenými motivy ČPZP. Úkolem dětí bude celou Dětskou scénu vybarvit dle jejich fantazie. Pro větší návštěvníky je připravena herní a relax zóna. Náš stánek je umístěn hned u vstupní brány, zastavit se a zasoutěžit si tak může každý z návštěvníků. Největším lákadlem našeho stánku je světelná stěna, na které si návštěvníci mohou vyzkoušet svůj postřeh,“ prozradil ředitel marketingu ČPZP Ing. Ondřej Malý.

Navíc budou moci letos děti na Dětské scéně ČPZP nakreslit vlastní pohlednice. Výtěžek z jejich prodeje na stánku společnosti Unicef na Colours půjde na podporu dětských očkovacích programů v rozvojových zemích.

Dětská scéna ČPZP bude otevřena od pátku do neděle, tedy od 19. do 21. července 2013, vždy od 13:00 do 21:00 hodin. Klienti ČPZP po předložení průkazu pojištěnce mají hlídání zdarma, rodiče ostatních dětí zaplatí za hodinu hlídání symbolickou částku 40 korun. V kojícím stanu bude k dispozici přebalovací pult a čistá voda a matky si zde budou moci odpočinout, přebalit svá miminka a nakojit je. Program na Dětské scéně je k dispozici na stránkách Colours of Ostrava.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna věnuje dětem velkou pozornost. Kromě partnerství na festivalu Colours of Ostrava je jedním z hlavních partnerů celorepublikové série dětských cyklistických závodů Tour de Kids, projektu, který je nyní v plném proudu. (podrobnosti na stránkách Tour de Kids nebo na stránkách ČPZP) Na své nejmenší klienty pamatuje třetí největší zdravotní pojišťovna v ČR i nabídkou svých preventivních programů, či bezplatnou distribucí vitaminů Marťánků.

Netradiční hudební festival world music Colours of Ostrava již 12 let propojuje hudbou a tancem návštěvníky všech věkových kategorií z celé České republiky. V industriálním areálu Dolní oblasti Vítkovic se během čtyř festivalových dnů představí 106 kapel z ČR i zahraničí. Mezi největší zahraniční lákadla patří Jamie Cullum, Sigur Rós, Damien Rice, The Knife, Mike Patton či Rokia Traoré.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.