Kód pojišťovny

M&M Reality Run-Up 2013, nejneuvěřitelnější závod bude 6. září 2013 v Plzni!

Každý závodník má šanci získat nový Chevrolet Trax na víkend.

Historie se začíná psát v září roku 2007 v Olomouci, kdy agentura ChrisFromParis organizuje první závod Run-Up (běh do schodů) hned v několika městech. Cíl je jednoduchý: vystoupat co nejrychleji do nejvyššího patra vybraných věží.

Tento druh závodu je organizován všude na světě: od Berlína, Vídně, přes Taipei až po Sydney, Chicago nebo Singapour. Tím nejznámějším je bezesporu závod, který se koná kažodoročně v únoru v newyorském Empire State Building.

Letos se M&M Reality Run-Up 2013 bude konat v pátek 6. září. Běžci budou muset vyběhnout do budovy BCB v Plzni.

Závody v sérii Run-Up 2013 se konají či konaly také v dalších městech a to v Ostravě (14.6.), Praze (28.6.), Olomouci (20.9.) a opět v Praze (27.9.)

Po zahájení mediální kampaně propagující M&M Reality Run-Up 2013 se závodníci budou moci zapsat na oficiálních internetových stránkách www.run-up.cz.

V den závodu začnou účastníci úderem 16. hodiny každou minutu vybíhat směrem k náměstí před věží na rozběh, aby se poté mezi sebou utkali v hlavní disciplíně celého závodu, tedy v běhu do schodů. V letošním roce se organizují dva závody: Závod Elite (pro každého nad 16 let) až na vrchol věže a závod Open do 10. patra. „To umožní sportovcům si Run-Up zkusit a pokořit tuto výzvu. Samozřejmě že ceny budou méně atraktivní, ale každý běžec je vzhledem k tašce závodu, kterou dostane, odměněn a nejlepší muž a nejlepší žena vyhrají hodnotné ceny“, oznamuje Chris Delattre, organizátor závodu. Pokud jde o Elite Run-Up, 30 nejlepších časů (22 mužských a 8 ženských) bude kvalifikováno do finále, které se uskuteční ještě v tentýž podvečer.

Mezitím budou probíhat závody dětí a mládeže, atrakce pro veřejnost.

Vítěz M&M Reality Run-Up 2013 vyhraje spací pytel od Hannah a dovolenou v Rakousku od V-Tour a další atraktivní ceny. Pro ostatní budou připraveny další ceny v hodnotě stovek tisíc korun: cestovní poukazy, videohry, trička, hodinky a další.

Mimo to proběhne mezi všemi běžci velké slosování o nový Chevrolet Trax na dlouhý víkend. K tomu, aby získali možnost vyhrát nový Chevrolet, musí učinit dva kroky: zapsat se a poté se zúčastnit závodu.

Jako v loňském roce pořádáme i letos celonárodní kolo Mistrovství ČR v běhu do schodů. Prvních 12 běžců z každého kola bude pozváno do velkého finále, které se bude konat 27. září 2013 v Praze (Žižkovské věži). Tento závod proběhne u příležitosti Světového dne srdce.

Závodníci se budou moci zúčastnit Světového poháru v běhu do schodů. Stačí se jen zapsat na webových stránkách organizátorů www.towerrunning.com, poté běžet co nejvíce závodů po celém světě a získat tak co největší počet bodů.

Každý závodník obdrží od organizátorů tašku obsahující nápoj, závodní číslo, čip a mnoho dárků od našich partnerů.

Pro účast v závodě je potřeba se zaregistrovat na www.run-up.cz. Zápisné je následující:

- zdarma pro mladší 16 let

- na místě: 200 Kč (závod Elite) / 100 Kč (závod Open)

- při registraci v předprodeji: 120 Kč (závod Elite) / 80 Kč (závod Open)

- 80 Kč pro studenty

Závod Elite Run-Up 2013 se bude sestávat ze 7 různých kategorií: nejlepší žena, nejlepší muž, nejlepší družstvo (4 členné), nejlepší junior a juniorka (do 21 let) a nejlepší senior či seniorka (nad 40 let). Bude také zorganizován závod pro děti, mládež a studenty, stejně jako závod pro nejlepší firmy. Závod Open Run-Up 2013 se bude skládat ze 2 různých kategorií: nejlepší žena a nejlepší muž.

Organizátoři očekávají na každé z těchto sportovních akcí minimálně 200 běžců.

Zavítejte na www.run-up.cz a poběžte s námi M&M Reality Run-Up 2013!

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.