Kód pojišťovny

Klienti ČPZP v Pardubicích dostali bezbariérovou pobočku

Nové, hezčí prostory získala regionální pobočka České průmyslové zdravotní pojišťovny (ČPZP) v Pardubicích, která dosud sídlila na Pernerově ulici. Od pondělí 2. září 2013 ji klienti najdou v komplexu POSEIDON na ulici Závodu míru 2740.

„Stěhujeme se do nových, komfortnějších prostor, a to hlavně za účelem zvýšení dostupnosti a kvality služeb poskytovaných ČPZP. Naše nová pobočka s krásným výhledem na Labe je bezbariérová, což jistě uvítají hlavně maminky s miminky, které dříve musely za námi chodit do prvního patra a nechávat kočárek v přízemí bez dozoru,“ uvedla vedoucí regionální pobočky Pardubice Petra Martinková.

Na přepážce budou klienty stejně jako dosud obsluhovat tři zaměstnankyně ČPZP. Jedna z pracovnic nadále zajišťuje i provoz výjezdní pobočky v Chrudimi, a to každé úterý.

Dosavadní telefonický kontakt (469 779 702) se nemění, beze změny zůstává i provozní doba pardubické pobočky. Klienti ji mohou navštívit vždy v pondělí a ve středu od 8:00 do 17:00, úterý a čtvrtek od 8:00 do 15:30 a v pátek je otevřeno od 8:00 do 12:00 hodin.

Výhodou nové pobočky v metropoli Pardubického kraje, vzdálené od centra města asi čtvrt hodiny pomalé chůze, je i dostupnost veřejné dopravy a dostatečné parkovací prostory, které vyřeší dosavadní problémy motorizovaných klientů s parkováním.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.