Kód pojišťovny

ČPZP zpříjemní festival handicapovaným návštěvníkům

02.07.2014

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna se postará o zdravotně postižené návštěvníky mezinárodního multižánrového hudebního festivalu Colours od Ostrava, který se koná od 17. do 20. července v Dolní oblasti Vítkovic v Ostravě.

„Naše zdravotní pojišťovna nemyslí jen na zdravé lidi, ale samozřejmě se postará i o spoluobčany, které jejich tělesné, smyslové nebo mentální postižení omezuje v pohybu. Zvláště těmto návštěvníkům chceme jako partneři projektu Colours bez bariér festival co nejvíce zpříjemnit,“ uvedl ředitel marketingu ČPZP Ing. Ondřej Malý.

Nejen pro handicapované návštěvníky festivalu a jejich doprovod bude připravena Relax zóna ČPZP, což bude speciální bezbariérový stánek se sedacími vaky a stolečky. Návštěvníci dostanou od hostesek vodu zdarma, mohou si zde zahrát deskové hry a soutěžit o drobné ceny. Budou zde rovněž zajištěny drobné opravy invalidních vozíků. Stánek bude umístěn mezi dvěma hlavními scénami, a to Česká spořitelna stage a ArcelorMittal stage.

Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P mohou v rámci projektu Colours bez bariér využívat řadu výhod. Vedle zvýhodněné ceny vstupenky je to u ZTP/P doprovod zdarma, možnost objednat si zdarma speciálně vyškoleného asistenta, rezervovat bezbariérové ubytování, speciální tribuny s logem ČPZP či BB Taxi, což jsou speciálně upravené automobily pro dopravu po Ostravě.

ČPZP spolupracuje s organizátory festivalu Colours of Ostrava již řadu let. V minulých letech byla partnerem Dětské scény. V roce 2010 byla ČPZP hlavním partnerem festivalu.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.