Kód pojišťovny

ČPZP nově vybavila 15 vybraných poboček stylovými odpočinkovými mobiliáři pro děti

Ostrava, 20. ledna 2015 - Česká průmyslová zdravotní pojišťovna stále rozšiřuje své služby. Jednou z posledních iniciativ podporujících rodiny s dětmi je zřízení mobilních dětských koutků v 15 pobočkách po celé ČR. V koutku, navrženém podle loga ČPZP, mají děti kromě jiného k dispozici stylové omalovánky, které pak mohou vystavit na magnetické nástěnce. Rodiče tuto novinku vítají, nadšené jsou i děti.

V závěru roku 2014 vybavila Česká průmyslová zdravotní pojišťovna vybrané pobočky odpočinkovými mobiliáři pro děti a usnadnila tak ještě více rodinám s dětmi nezbytná jednání v pojišťovnách. Děti si v zábavném koutku mohou kreslit, vybarvovat tématické omalovánky od ČPZP nebo trénovat své motorické schopnosti. Své výtvarné výtvory pak mohou vystavit na magnetickou tabuli, jež je součástí každého koutku. Designově mobiliáře korespondují s modro-červeno-bílým logem ČPZP a zároveň splňují všechny bezpečnostní normy.

Doposud byl dětský koutek zřízen v 15 pobočkách. Konkrétně v Ostravě – v AVION Shopping parku a ve Stodolní ulici, v Bohumíně, Třinci, Českém Těšíně, Prostějově, Přerově, Kyjově, Znojmě, v Hustopečích u Brna, Světlé nad Sázavou, Berouně, na Kladně, v Českých Budějovicích a v Plzni.

„Dlouhodobý záměr ČPZP podporovat rodiny s dětmi se projevuje nejen formou příspěvků na preventivní programy, ale také prostřednictvím dalších služeb,“ sděluje tisková mluvčí Ing. Elenka Mazurová. Tentokrát je tato forma podpory určena rodinám s malými dětmi předškolního a školního věku. Jejich rodiče jistě ocení, že zatímco si vyřizují své záležitosti na pobočkách ČPZP, děti se aktivně zabaví a přitom mohou projevit i svou kreativitu.

„Již po zhruba dvouměsíční existenci zábavných dětských mobiliářů na našich pobočkách, zaznamenáváme pozitivní ohlasy od rodičů i dětí. To nás utvrzuje v rozhodnutí postupně rozmisťovat dětské koutky i do dalších obchodních míst ČPZP,“ dodává Ing. Mazurová.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.