Kód pojišťovny

ČPZP je pro klienty opět dostupnější. Díky nové pobočce v Nové Karolině Parku Ostrava!

Ostrava, 8. ledna 2019 – Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) otevřela v Ostravě novou pobočku. Od začátku ledna si klienti třetí největší zdravotní pojišťovny v ČR mohou vyřizovat své záležitosti také v budově Nová Karolina Park a spojit tak návštěvu pobočky s nákupem, schůzkou v bance nebo relaxací v přilehlém parku. Pobočka je navíc dobře dostupná autem i MHD a nabízí také bezbariérový přístup.

Administrativní budova Nová Karolina Park se nachází na adrese 28. října 3348/65 v Moravské Ostravě. Pobočka pojišťovny sem byla přestěhována z původní adresy z ulice Stodolní 316/2, která neumožňovala bezbariérový přístup. Klienti se sem pohodlně dostanou tramvají, autobusem, vlakem, ale i vlastním vozem, pro který je tu dostatek místa v podzemních garážích či na parkovacích místech u budovy. Pro rodiče s dětmi je na pobočce k dispozici dětský koutek, díky kterému se během návštěvy pobočky děti vhodně zabaví. Vyřizování pojišťovacích záležitostí pak mohou klienti spojit s nákupem nebo zábavou v blízkém obchodním centru.

Pobočková síť ČPZP má divizní uspořádání, v jehož čele stojí Ing. Jana Karpetová. Celkem tři divize zastřešují 109 poboček, které se nacházejí na celém území ČR. „Naším cílem je poskytovat na všech pobočkách profesionální služby na vysoké úrovni, klademe ale důraz také na elektronickou komunikaci s naší zdravotní pojišťovnou. Základním nástrojem pro vzdálenou komunikaci je produkt Elektronická přepážka dostupný na stolních počítačích a noteboocích. Pro mobilní telefony a tablety je pak určena aplikace Zdraví v mobilu,“ říká divizní ředitelka Jana Karpetová.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.