Impotence

Toto téma je aktuálně uzavřeno pro pokládání nových dotazů. Zkuste navštívit toto téma někdy v budoucnu, možná už bude otevřeno.

NEUROL

Vloženo: 07.03.2012 16:36

DOBRY DEN PANE DOKTORE CHTELA BYCH SE ZEPTAT DOKTOR MI NAPSAL PRAZKY NA PSICHYKU A NA UKLIDNENI NEUROL BERU RANO A VECER. A CHTELA BYCH SE ZEPTAT JAK SE ZBAVIT STRESU A UZKOSTI. VYSETRENI ZALUDKU A KRVE JE V PORADKU JEN JSEM UNAVENA A SPALA BYCH PO TEJCH PRAZKACH DEKUJI ZA RADU

Vážená slečno (paní) Evo, váš praktický lékař by vám měl nejspíš zařídit důkladnější vyšetření vzhledem ke zvýšené únavnosti a psychickému neklidu, nejspíš tedy vyšetření interní a dle výsledků asi i psychiatrické. Pocity stresu a úzkosti mají svůj původ a v tomto směru je právě asi nejlepší svěřit se do péče psychiatra. To samozřejmě neznamená, že musíte být psychicky nemocná! Brát denně Neurol nic nevyřeší. Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

Potíže s erexcí.

Vloženo: 24.02.2012 18:46

Mám delší dobu teto problém.Když mám chut na sex ,postaví se mě ale když má dojít k styku.Jde dolu.Poradte mě prosím.Děkuji.

Vážený pane Miloši, váš problém není nikterak neobvyklý, zvláště pak ve vaší věkové kategorii. Budete muset vyhledat ordinaci andrologie (urologická specializace na problémy mužských pohlavních orgánů). Takováto porucha se léčit dá, bez vyšetření to jsou pak jen aktuální užívání povzbuzujících léčiv (Viagra a td. Jistě přece není žádoucí, abyste po zbytek života vždy před uskutečněním intimního styku hodinu předem požil nějakou tabletu, když poruchu můžete odstranit léčením. Andrologické poradny jsou buď při větších urologických zařízeních (klinikách) , anebo v soukromém sektoru (ON CLINIC v Praze a v Brně). Adresy najdete na internetu. Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

Erekce

Vloženo: 16.02.2012 18:25

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na problém s erekcí. Je mi 21 a jsem s přítelkyní půl roku a ze začátku vztahu jsem nemohl při pohl.styku dosáhnout erekce, buď se erekce dostavila, ale rychle zmizela nebo se nedostavila vůbec. Tak jsem zašel k sexuologovi a ten mi předepsal Viagru i yohimbin a erekce byla vynikající i sex. Jenomže si už bez těchto léků netroufnu na sex až doteď a trápí mě to. Protože při masturbaci je erekce kvalitní,tak jak má být a i ranní erekce mámDokonce jsem byl i na vyšetření u urologa a vše mám v pořádku. Nyní,ale ani s Viagrou to není ono. Prostě když se s partnerkou mazlíme nebo líbame,tak se erekce dostaví hned a pořádně,ale když už má dojít k pohlavnímu styku,tak mizí až zmizí úplně. Asi to bude psyhikou,ale trápím se moc,že v mém věku musím tohle řešit. Co si myslíte o tom Vy? Děkuji a těším se na Vaši odpověď.

Vážený pane Tomáši, váš problém vyžaduje ,už vzhledem k vašemu věku, podrobnější vyšetření v andrologické ordinaci. Tam jde o propojení sexuologie a urologie. Trauma pramenící z opakovaného selhání hraje nepochybně svoji roli, ale nemusí být jedinou příčinou vašich neúspěchů. Teoretizovat by se na toto téma dalo, ale bez přímého kontaktu s vámi, lze jen ztěží dojít ke spolehlivému závěru, tedy k pochopení příčiny a na to následujícímu léčení spolu s některými poučeními. Andrologickou poradnu naleznete při větších urologických zařízeních (klinikách) nebo v soukromém sektoru (ON CLINIC v Praze a v Brně). Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

conglutinace

Vloženo: 14.02.2012 21:55

Dobrý den, náš 3 a1/2 letý syn dostal od obvodní lékařky doporučení na conglutinaci praeputii rozrušení. Můžete mi přiblížit, co ho čeká? Díky Vitmajerová

Vážená paní Ivo V., vnitřní list předkožky u malých chlapců je často intimně spojen se žaludem, což je jistě nežádoucí situace. Tu je třeba již po prvním roce života řešit. Proto jste také pozvání k provedení deglutinace, tedy rozrušení blanky, která je po porodu vytvářena. Vytváří se ovšem i maz (smegma), který může podlehnout i zhnisání, zvláště, když do předkožkového vaku zatéká něco moči. Výkon se provádí sondičkou. Někdy to jde velmi lehce, jindy je to dosti nepříjemné, až trochu bolestivé. Chlapce ve věku jako je váš, je třeba připravit psychicky, aby počítal s krátce trvajícími nepříjemnými pocity. Pro vás bude platit- jednak obrnit se klidem (budete asi přítomna zákroku) a po zákroku denně chlapci předkožku přetahovat, nejlépe v teplé koupeli. Po koupeli je vhodné namazat žalud dětským olejíčkem. Pokud se tomu budete oba bránit, může k novým adhezím dojít znovu. Pak by už se musel zákrok provádět v umrtvení (místním nebo celkovém), případně by připadala v úvahu i obřízka. Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

potize s penisem

Vloženo: 30.01.2012 13:49

Dobrý den, mám problém s tim když masturbuju a po masturbaci až mi penis zvadne tak mi nateče a pak ho mam nateklyho skoro cely den než se to spravi, mám strach jestli nejsem nemocny. dekuju za odpoved.

Vážený pane Arture, postupné ochabnutí penisu vede běžně i k opadnutí zvýšeného prokrvení. Pokud se tak neděje bývá na vině přehnaná manipulace s penisem, ve smyslu prodlužované masturbace a silného stisku, zabraňujícího delší dobu zpětný návrat žilní krve. Další možností jsou velmi časté masturbace, kdy nestačí odeznít reakce na předchozí. Nutno někdy vzít v úvahu i složku psychickou, tedy téměř permanentní , neustávající pohlavní vzrušení Jen zcela výjimečně u některých krevních onemocnění či onemocnění lymfatického systému mohou poněkud podobné situace, jaké popisujete, nastat. To je ve vašem případě nejspíš možno vyloučit, neboť byste již měl manifestovány jiné chorobné příznaky. Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

stoporeni

Vloženo: 19.01.2012 14:13

Dekuji vami za vas cas ktery jste pro mne obetoval,a nakonec se to povedlo na po 4.

Vážený pane luku, je správné nepodléhat panice a nic nevzdávat. Teď už si budete asi věřit víc. Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

zruseni vasektomie

Vloženo: 18.01.2012 14:08

Dobry den pane doktore, muj manzel prodelal pred 18 lety vasektomie v zahranici. Pred rokem jsme se rozhodli pro miminko, ale protoze prodelal vasektomii, tak jsme to resili pres IVF. Bohuzel to bylo neuspesne. Proto jsem se rozhodli o zruseni vasektomie jako posledni sanci pro vlastni dite. Bylo by mozne mi doporucit nejakou kliniku v Moravskoslezskem kraji, kde by tuto sluzbu provedli. Muzete mi rici, v jake cenove relaci se tento lekarsky ukon pohybuje? Dekuji a tesim se na brzkou odpoved Katerina McKay

Vážená paní Kateřino, reoperace vasektomie je jistě možná, její úspěch po tolika letech od základní operace je nepříliš jistý, ale rozhodně ve vaší situaci za pokus stojí. Jde totiž o výkon, který je nutno provádět s užitím operačního mikroskopu, zkušenost s takovou operací má snad jen několik klinických pracovišť. Nevím jaká je situace v Ostravě, jistě je vhodné se tam informovat. V Olomouci je klinika na vysoké úrovni, tam možná spíš uspějete. O otázce úhrady je třeba jednat ovšem jen a jen s vedením některé z uvedených urologických klinik. Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

stoporeni

Vloženo: 12.01.2012 13:07

opet ja Luk, snad jeste 1 dotaz. p.doktore, Jak jsem jiz psal v poslednim prispevku, dostal jsem opet moznost s tou krasnou zenou moznost sex, a opet jsem selhal, a to uz po 3. jen chci pripomenout s manzelkou problem se sexem ZADNY NEMAM! KDY KOLIV A KDE KOLIV.. ..? Tohle uz mne znepokojuje. Odepisoval jste ze z jednoho selhani namam cinit zadne zavery,ale tohle bylo po 3.

Vážený pane Luku, při vašem věku sice připadá spíš v úvahu psychická brzda, jedno selhání převodilo obavu ze selhání nového- a tak to asi taky mohlo být. Možná by pomohla k návratu sebevědomí tableta Viagry polknutá alespoň hodinu před předpokládaným stykem. Viagra však má účinek 5-6 hodin, takže není nutno spěchat, ale také ne dlouhé hodiny otálet. Podobně účinkuje trochu levnější Levitra, která má účinnost nejméně o hodinu delší. Cialis účinkuje dokonce 24 hodin, ale nástup jeho účinku může být slabší než dříve uvedená léčiva. Některý z těch léků předepíše rád váš praktický lékař. Půjde ovšem o znovuzískání důvěry v sebe ( a přesvědčení té krásné ženy, že jste opravdu chlap). Pokud by i tento pokus selhal, musíte nutně pak zajít do andrologické ordinace k vyšetření. Ono selhání může být totiž také první známkou celkového dosud skrytého či počínajícího onemocnění. Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

stoporeni udu

Vloženo: 09.01.2012 12:30

dobry den chtel jsem se zeptat, s manzelkou mam sex v pohode,bez zadnych problemu, ale mnel jsem moznost sex s jinou a krasnou zenou meho veku ,ale proste se mne nepostavil az na malou chvilku a to asi na 1min. a pak, mi to zas spadlo,pritom jsem to vazne chtel. Je divne, ze potom jsem prisel domu a s manzelkou mne to slo. Vcem je chyba prosim.

Vážený pane luku, je dost pravděpodobné, že roli při onom selhání hrála psychika- kdy u nového vztahu se často muž příliš soustředí na úspěch. Stává se to, nejste ani první ani poslední. U sehraných manželských párů také většinou funguje systém navyklých signálů, zaručujících u zdravých partnerů úspěch. Druhá okolnost, která by mohla připadat v úvahu je počínající funkční porucha zaviněná cévní nebo jinou zdravotní problematikou, případně větší aktuální psychické či fyzické vyčerpání.. Je to sice málo pravděpodobné, ale z jednoho selhání není nutné činit dalekosáhlé závěry. Pokud však máte ze zaměstnání či odjinud zdroj stresů, nebude od věci nechat se podrobněji zdravotně vyšetřit. Každý pojištěněc má nárok jednou za dva roky na podrobnější lékařskou prohlídku. Poznámka: někdy postačí pro získání sebedůvěry před podobným mimomanželským stykem požít medikament k navození erekce, který vám váš lékař může předepsat. V případě potřeby se lze obrátit k cílenému vyšetření do ambulance andrologie (ordinace při urologických klinikách anebo v privátním sektoru-na př.ON CLINIC v Praze a v Brně). Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

boulicka

Vloženo: 08.01.2012 16:20

Dobrý den. Pročítal sem zde různé dotazy, ale raději se zeptám. přibližně v 18roku se mi u levého varlete objevila boule, která je velká přiblizně jako hrášek.,nijak mě neomezuje, neni bolestivá a na ohmat mirne citlivá. Můj dotaz zní zda-li může mít tato boulička vliv na velikost pohlavního orgánu, jelikož i kdyz se říká že se velikost nema řešit necítím se moc dobře v přítomnosti dalších mužů. Předem děkuji za odpověd.

Vážený pane Jiří, neudáváte zda ona boulička při levém varleti byla vyhodnocena vyšetřením v urologické ordinaci a zda se potvrdilo, že se jedná o malou cystu (výchlipku) nadvarlete.. Je to nejpravděpodobnější vysvětlení tohoto nálezu. Pokud jste tak dosud neučinil, doporučuji vyžádat si od praktického lékaře doporučení k urologickému vyšetření. To je zcela nebolestivé, spočívá v přímém vyetření rukou lékaře, případně s pomocí ultrazvuku. Urolog vám jistě potvrdí také, že ona záležitost naprosto žádný vliv na velikost penisu nemá. Navíc velikost penisu není žádné měřítko mužnosti, i s penisem objektivně menších rozměrů lze mít kvalitní sex atd. Mnohdy naopak penis větších rozměrů je značně problematický, pro většinu žen může přinášet spíš bolestivé než příjemné pocity. Je dobré si také uvědomit, že průměrná hloubka ženské pochvy je asi 11 cm. Zdraví MUDr. Rudolf Vévoda

Zobrazeno 131-140 z 2 035 dotazů.