Kód pojišťovny

Vážení klienti, máme pro vás mimořádnou nabídku. Až 1500 Kč na sport nebo regeneraci!

13.09.2011

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna pro vás připravila novou, atraktivní možnost čerpání preventivních programů. Za každého nového pojištěnce, kterého v době od 12. září do 31. prosince 2011 přivedete do ČPZP, získáte 500 Kč na oblíbené pohybové aktivity nebo na regeneraci. Během akce Získej pojištěnce, získáš bonus můžete registrovat až 3 nové pojištěnce! Celkový příspěvek od ČPZP tak bude činit až 1500 Kč!

Za nové pojištěnce pro tuto akci se nepovažují novorozenci a cizinci bez trvalého pobytu. Můžete ale oslovit své přátele, kamarády, známé, sousedy nebo příbuzné, kteří ještě nejsou pojištěnci ČPZP a přesvědčit je o všech výhodách, které mohou začít využívat stejně jako Vy, pokud se připojí k více než 722.000 spokojeným klientům ČPZP.

Pak už bude záležet jen na vás, zda získaný příspěvek za nového pojištěnce využijete na plavání, saunu, masáže, pobyt v solné jeskyni, solárium, aerobik nebo cvičení ve fitness centru a na další pohybové aktivity. Podmínkou je, aby účetní doklad byl vystaven v termínu trvání akce, tedy od 12. září do 31. prosince.

Na nový bonus si mohou sáhnout všichni stávající pojištěnci i zaměstnanci ČPZP nad 18 let kromě těch, kteří mají uzavřenu dealerskou smlouvu s ČPZP. Ihned se mohou zapojit i všichni ti, kteří se zaregistrují k ČPZP k 1. říjnu 2011. Dobrou zprávou je i to, že jde o příspěvek nad rámec standardních preventivních programů, kde je možné během letošního roku vyčerpat rovněž až 1500 Kč.

Nové pojištěnce zaregistrujte buď na pobočce nebo prostřednictvím webových stránek. Registrace nového pojištěnce musí být potvrzena Centrálním registrem pojištěnců. V opačném případě Vám bude proplacený příspěvek odečten z nároku na preventivní programy v roce 2012. Další informace se dozvíte na pobočkách ČPZP nebo telefonicky na Informačním centru 810 800 000.

Těšíme se na spolupráci s vámi!

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.