Kód pojišťovny

Láska prochází žaludkem

Ilustrační obrázek

Jistě všichni známe rčení, že láska prochází žaludkem a historie je známá svými příběhy žen, které rozhodně neponechaly nic náhodě a ovládaly umění pojistit si svůj půvab a dodat mu náboj pomocí afrodiziak.

Kuchaři byli tajnými spojenci a pomocníci i na milostném poli. Termín afrodiziakum je známý z řečtiny a jméno mu dala bohyně lásky, krásy a plodnosti – Afrodita. Ve starověku byla víra v afrodiziakum velice silná, ale platí dodnes. Farmaceutický průmysl nám nabízí léky, které napomáhají k intenzivním chemickým prožitkům, ale můžeme si pomoci také pomocí přírodních prostředků.

Čokoláda

Čokoládu lze označit za přírodní amfetamin a také za pomocníka proti nervozitě a dodává nám pocit spokojenosti a uklidnění. Bylo zjištěno, že látky s vyšším obsahem cukru pomáhají jako stimulanty chuti k jídlu i k sexu.  Můžete vyzkoušet také ořechy v čokoládě.

Chvála bylinek

Existuje celá řada bylin s afrodiziakálními účinky. Konzumace vybraných bylinpomáhá rozšiřovat cévy a stahy svalových vláken u pohlavních orgánů čímž zvyšují chuť a připravenost k milostným radovánkám. Svou pozornost zaměřte zejména na celer, petržel, chřest, mrkev, čerstvé plody moře.

Koření

Koření jeho síla a účinky jsou známé již od pradávna. Přidává se nejen do jídla, ale i do parfémů. Zejména vanilka, růže, skořice, kardamom jsou častou využívanou složkou mnoha vybraných parfémů. Už jen vůně koření dokáže přivábit pozornost milované osoby a podnítit fantazii.

Romantika

Láska potřebuje také romantiku, výlety, procházky hezkými místy a porozumění.

Kdo si chce svou lásku udržet, nesmí zapomenout, že všechno co chceme udržet krásné potřebuje péči a naši pozornost. Zvláště v dnešní době, kdy harmonické dlouhodobé vztahy začínají být výjimkou bychom si vzájemné partnerství měli hýčkat a vážit si ho.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.