Kód pojišťovny

Vůně a naše smysly

Ilustrační obrázek
Již od dob starověkého Babylónu je známo, že vůně ovlivňují naše smysly a vytváří romantickou atmosféru. Květiny a parfémy jsou dodnes velice oblíbeným dárkem mezi milenci. Pro naši erotiku je čich naprosto nepostradatelný. V lidském potu se vylučují látky zvané feromony a ty působí jako velké sexuální dráždidlo. Určité vůně bylin a květin působí nesmírně blaženě na naše smysly a ovlivňují naši náladu. Různé aromatické oleje můžeme použít pro relaxaci, podnícení milostného rozpoložení nebo pro ovlivnění naši mysli a koncentrace.

Masírujte svého partnera

Každý z nás potřebuje zapomenout na každodenní starosti a naladit své smyslové vnímání. Láskyplný dotek při partnerské masáži potěší vždycky a vytváří absolutní tělesný zážitek. Snažte se objevit partnerovy erotické zóny a nalezněte ještě nějaké další. Buďte něžná, láskyplná, hravá a vynalézavá, nechte se vést svou fantazií a určitě budete mile překvapena.

Afrodiziakální oleje

Velmi vhodnými oleji ke svádění jsou kořenité exotické vůně, např. kardamon, skořice, pepř černý, cedrové dřevo. Vždy, ale používejte všech olejů střídmě a směs připravte maximálně ze tří až čtyř olejů. Pamatujte si, že klíčem ke svádění je delikátnost.

Některé další doporučované afrodiziakální oleje:

  • Jasmín - květinová vůně, vytváří luxusní atmosféru
  • Růže - klasický olej pro milence
  • Pelargónie - uvolňuje i povzbuzuje zároveň
  • Nerol - napomáhá k překonávání ostýchavosti a zábran

Nalaďte své tělo

Nejlepší je, když se oddáte prožitku vonné koupele nebo horké vany společně s partnerem a po koupele navoníte celé tělo tělovým olejem. Můžete také nanést silný koncentrát na pulzující body ( zápěstí, spánky, kolena) a očekávat, až partner tato místa objeví.

Úprava pokoje

Krásnou erotickou atmosféru vždy dokreslí hořící svíce nebo několik kapek vhodného oleje v odpařovači. Zkuste si také velice jemně pokapat ložní prádlo nebo luxusní spodní prádlo a pak už jen stačí ztlumit osvětlení.

Povolení cookies

V ČPZP používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.